Det siger familierne om os

Så fik jeg mig endelig taget sammen til at skrive noget til din hjemmeside.

Vi er en familie på 4 personer og vi fik kontakt med familiekonsulenterne i midt 2008 og har haft dem siden, de har været konsulenter for begge vores drenge, først for vores store søn som havde nogle adfærds problemer, derefter for vores mindste søn for at undgå at han fik de samme problemer.

I de 6 år må jeg sige at det har været en utrolig støtte for os som familie, det har gjort at vi som familie kunne fungere, og vi kunne få lov til også at være forældre, da familiekonsulenterne har taget sig utrolig meget af de problemer som vores børn havde, og stadig har.

Vi kan ringe til familiekonsulenterne på alle tider af døgnet, og få støtte, råd og vejledning.

Vi har lært rigtig meget igennem de år om hvordan vi kan håndtere de problemer vi har i familien, vi har fået rigtig mange værktøjer til at arbejde med. for familiekonsulenterne handler det nemlig også om at få hele familien til at fungere, når der er nogle problemer.
De er rigtig gode til at give viden og erfaringer videre som værktøjer til dem de arbejder med, så vi som familie lærer en masse om hinanden og hvordan vi bedst klarer en hverdag.

Jeg må sige at jeg nok ikke er den nemmeste
mor i hele verdenen at arbejde med når det gælder mine børn, og i starten var jeg slet ikke vild med tanken om at få nogle fremmede mennesker ind i vores liv, som skulle blande sig i vores liv, må jeg erfarer at det absolut har været det rigtige, Morten og Jens som vi har haft mest kontakt med er meget professionelle og de er heller ikke bange for at tage en disksution op hvis de ikke er enige med mig i min måde at takle tingene på, selv om jeg i perioder har været rigtig træls og urimelig og kimet familiekonsulenterne ned både nat og dag, har jeg aldrig oplevet at få et negativt svar eller blevet afvist eller været bange for at de ikke stadig ville hjælpe os, på nogen måder, tværtimod har familiekonsulenterne altid stille op for os uanset hvad, det har taget rigtig meget fra vores skuldre at have dem som støtte og tage over så vi kunne slappe af ind i mellem. vi har været i perioder været rigtig heldige med at de ikke lukke kl. 16 som mange andre offentlige instanser når man har brug for hjælp. Alt dette her lyder måske meget kliche´ agtigt men ikke desto mindre er det sådan at tingene forholder sig, begge mine børn har haft rigtig meget ud af at vide at de også kunne ringe og kontakte ungdimskonsulenterne både nat og dag.

For familiekonsulenterne er det at være støtte /kontakt personer ikke kun et arbejde det er en livsstil.

Håber du kan bruge dette her. ellers laver jeg det gerne om.

Knuz Lotte