Vi har udviklet vores kompetencer siden 2005, og har løbende deltaget i relevante kurser.   

Det siger familierne om os

Vi er en familie på 4 personer og vi fik kontakt med familiekonsulenterne i midt 2008 og har haft dem siden, de har været konsulenter for begge vores drenge, først for vores store søn som havde nogle adfærds problemer, derefter for vores mindste søn for at undgå at han fik de samme problemer.

I de 6 år må jeg sige at det har været en utrolig støtte for os som familie, det har gjort at vi som familie kunne fungere, og vi kunne få lov til også at være forældre, da familiekonsulenterne har taget sig utrolig meget af de problemer som vores børn havde, og stadig har.

Vi kan ringe til ungdomskonsulenterne på alle tider af døgnet, og få støtte, råd og vejledning.

Vi har lært rigtig meget igennem de år om hvordan vi kan håndtere de problemer vi har i familien, vi har fået rigtig mange værktøjer til at arbejde med. For familiekonsulenterne handler det nemlig også om at få hele familien til at fungere, når der er nogle problemer.
De er rigtig gode til at give viden og erfaringer videre som værktøjer til dem de arbejder med, så vi som familie lærer en masse om hinanden og hvordan vi bedst klarer en hverdag.

Jeg må sige at jeg nok ikke er den nemmeste mor i hele verden at arbejde med, når det gælder mine børn, og i starten var jeg slet ikke vild med tanken om at få nogle fremmede mennesker ind i vores liv, som skulle blande sig i vores liv. Dog må jeg erfare at det absolut har været det rigtige. Morten er meget professionel og hverken ham eller hans team er heller ikke bange for at tage en diskussion op hvis de ikke er enige med mig i min måde at takle tingene på, selv om jeg i perioder har været rigtig træls og urimelig og kimet ungdomskonsulenterne ned både nat og dag, har jeg aldrig oplevet at få et negativt svar eller blevet afvist eller været bange for at de ikke stadig ville hjælpe os, på nogen måder, tværtimod har familiekonsulenterne altid stille op for os uanset hvad, det har taget rigtig meget fra vores skuldre at have dem som støtte og tage over så vi kunne slappe af ind i mellem. vi har været i perioder været rigtig heldige med at de ikke lukke kl. 16 som mange andre offentlige instanser når man har brug for hjælp. Alt dette her lyder måske meget kliche´ agtigt men ikke desto mindre er det sådan at tingene forholder sig, begge mine børn har haft rigtig meget ud af at vide at de også kunne ringe og kontakte ungdimskonsulenterne både nat og dag.

For ungdomskonsulenterne er det at være støtte /kontakt personer ikke kun et arbejde det er en livsstil.

– Lotte